четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Кецкоски: Се покажа дека структурите на СОРОС функционираат и во САД

keckoski

Поврзани вести

Се покажа дека структурите на СОРОС функционираат и во САД, заклучи безбедносниот аналитичар Златко Кецкоски.

„Она што се случува во моментов е несекојдневно за американската политика. Демонстрациите што се случуваат по победата на САД многумина ги нарекуваат обид за внатрешно-американска револуција, што е нон сенс за нивни услови. Посочувајќи го СОРОС како финансисер во кампањата на демократите што се докажа и со Викиликс, но и како организатор на демонстрациите, излезе на површина структурата што Трамп ја потенцираше во изминативе две години во речиси секој говор. Се покажа дека и во Америка функционираат тие структури како и во афричките држави, Украина, Србија и Македонија, поточно, секаде каде што има можност да влијае“, истакна Кецкоски.

Златко Кецкоски заедно со Цветин Чилиманов гостуваше во Отворено студио на ТВ Нова, на тема, „Ќе го здрма ли Трамп светот“?

Најчитани вести