Магазин

Кејт го покажа трудничкото стомаче

Кејт го покажа трудничкото стомаче

Бременоста на војвотката Кејт се повеќе се забележува. Тоа неможеше а да не им привлече внимание на присутните во основно училиште во Лондон каде таа го имаше своето прво јавно појавување годинава.

kate_2

Кејт која во моментов го очекува нејзиното второ дете се појави во Уметничката соба, добротворната организација која работи под нејзина закрила.

kate_3

 

Инаку оваа организација со помош на уметничка терапија помага да се изгради самодовербата кај децата кои имаат емотивни проблеми.