Магазин

Кејти Прајс во провокативно издание

Кејти Прајс во провокативно издание

Кејти Прајс е вистинското нешто што ви треба за да ве загрее во овие студени денови.

Ова нејзино издание ќе ве остави без да трепнете, а бујното деколте ќе ве воодушеви.

Таа на промоцијата на својата книга „Make My Wish Come True“ носеше неверојатно провокативен костим на самовила.

Но веројатно малку претерала со пуш-ап градникот, па бујните гради изгледаа како да ќе пукнат во секој момент.

Погледнете ја Кејти и уживајте.

kejtikost

1kejtikost

2kejtikost

3kejtikost