Магазин

Кејтлин Џенер повторно сака да биде маж!?

Кејтлин Џенер повторно сака да биде маж!?

Поранешниот атлетичар Брус Џенер што неодамна го промени полот и стана жена, повторно сака да биде маж, тврди таблоидот Стар.

Кејтлин Џенер повторно сака да биде маж!?
Кејтлин Џенер повторно сака да биде маж!?

Имено, како што пренесува овој таблоиид, Кејтлин не е среќна во телото на жена поради што планира повторно да изврши операција. Изворите тврдат дека Кејтлин и понатаму ја разгледува одлуката затоа што процесот што следи не е лесен.

Според изворите, поради одлуката да стане жена, Кејтлин станала најнесреќна во животот. Се чувствува грда и непожелна, тврди Старс.

-Иако ја има поддршката од неговите пријатели и од семејството, таа едноставно не е среќна, поради што се поблиску е до тоа да донесе одлука за повторна промена на полот, тврди изворот.