Магазин

Кендал Џенер ќе го промени имиџот за насловна страница

Кендал Џенер ќе го промени имиџот за насловна страница

Се шушка дека Кендал Џенер би можела да го оствари својот сон и да се појави на насловната страница на „Вог“ што го уредува Ана Винтур.

Овие гласини почнаа да се шират откако Кендал Џенер изненади со новата фризура и преку Снапчет објави  фотографија од нејзиниот нов изглед.

Ако може да се верува на магазинот US Weekly, Кендал драстипчно ја скартила косата на барање на Ана Винтур така што во нејзиното ново издание таа треба да осамне на септемвриското издание на американскиот Вог.