Македонија

Керамидница денеска без вода

Керамидница денеска без вода

Поради дефект во шахта на улица 515 бр.87 во населба Керамидница, без водоснабдување ќе останат корисниците од истоимената улица.

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека корисниците ќе немаат вода од 10:45 часот па се до санирање на дефектот.