вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Кери на балканска турнеја, Македонија не е на агендата

Кери на балканска турнеја, Македонија не е на агендата. Американскиот државен секретар Џон Кери наредната недела ќе престојува во Европа и во Западен Балкан.

keridsf

Последни вести

Кери на балканска турнеја, Македонија не е на агендата. Американскиот државен секретар Џон Кери наредната недела ќе престојува во Европа и во Западен Балкан.

Кери на 3-ти декември во Белград ќе учествува на состанокот на министри на ОБСЕ

Кери на 3-ти декември во Белград ќе учествува на состанокот на министри на ОБСЕ

Како што пренесува МИА, Кери на 3-ти декември во Белград ќе учествува на состанокот на министри на ОБСЕ.

Кери на Самитот за климатски промени во Париз

Како што се наведува…

Најчитани вести