Магазин

ФОТО: Како изгледа ќерката на Мистер Бин

ФОТО: Како изгледа ќерката на Мистер Бин

Ќерката на Мистер Бин е вистинска убавица. Профилот на Инстаграм на Лили, ќерката на Руен Аткинсон неодамна беше откриен.

mister-bin-kjerka-1

Имено, Аткинсон има ќерка и син од бракот со Сунетра Састри со која деновиве се разведе по 25 години брак.

mister-bin-kjerka-2

Инаку, неговата ќерка повремено е актерка, а досега заедно со татко и се појавила во три филма.

mister-bin-kjerka-3