Свет

Ќерката на Обама фатена како пуши марихуана (ВИДЕО)

Ќерката на Обама фатена како пуши марихуана (ВИДЕО)
Малија Обама, ќерка на американскиот претседател Барак Обама, е обвинета дека пуши марихуана откако се појави видео снимка од неа со сомнителна цигара.

Иако марихуаната е легализира во Илиноис, во државата во која Малија пушела, казните се’ уште важат.