среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 0

Ќерката на Владимир Путин и нејзините богати пријатели

Ќерката на Владимир Путин, според анализата на Ројтерс поседува мошне поголемо богатство од нејзиниот татко, благодарение на богатите пријатели кои се во неговиот потесен круг.

putin-kjerka

Поврзани вести

Ќерката на Владимир Путин, според анализата на Ројтерс поседува мошне поголемо богатство од нејзиниот татко, благодарение на богатите пријатели кои се во неговиот потесен круг.

Откако Владимир Путин почна да ги зацврстува своите позиции на политичката сцена  во 90-тите години, голем број негови пријатели стекнаа големо богатство.

Сепак тоа не е случај…

Најчитани вести