петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Ќерката на Сузана Манчиќ се сврши со 20 години постар маж

Ако зетот е добар со неа, ќе биде добар и за мене, тој е американски државјанин и има свој бизнис, па избираат место во Европа каде би можеле да живеат - изјавила Манчиќ.

Ќерката на Сузана Манчиќ се сврши со 20 години постар маж

Ќерката на Сузана Манчиќ се сврши со 20 години постар маж

Последни вести

Постарата ќерка на славната лото девојка, Сузана Манчиќ (58), Теодора Куниќ (21), се свршила со 20 години постар бизнисмен во Виена, пишуваат српските медиуми.

– Свршувачката била романтична и емотивна и се случи во Виена па не присуствував, но имав претчувство дека тоа ќе се случи. Реагирав многу емотивно кога ја дознав радосната вест, сепак Теодора е мое прво дете, моја гордост. Ако зетот е добар со неа, ќе биде добар и за мене, тој е американски државјанин и има свој бизнис, па избираат место во Европа каде би можеле да живеат – изјавила Манчиќ за српски „Ало“.

Suzana Mancic kerka

 

Најчитани вести