Магазин

Ќерката на Ван Дам: И вистинска убавица и опасна жена (видео)

Ќерката на Ван Дам: И вистинска убавица и опасна жена (видео)

Голем број жени се вљубија во Жан Клод Ван Дам уште во филмот „Кикбоксер“. Тој е тип на маж пред кој на жените им се тресат колената.

Актерот има три деца со неговата сопруга Гледис Португис. Сите деца му се прилично згодни и талентирани, а ќерката Бјанка Ван Веренберг или Бјанка Бри Ван Дам е вистинско чудо.

Покрај тоа што се занимава со фитнес, Бјанка знае да зададе и неколку добри удари. Таа е неверојатно секси, но истовремено е и мошне опасна жена.

Сакам да им покажам на сите млади девојки и девојчиња дека можaт да бидете и физички подготвени и женствени. Да, можете да ги прекрстите нозете на маса, а потоа да претепате некого на убав и женствен начин. Како што мојот татко и ги претстави боречките вештини на мојата генерација – сакам да го продолжам неговото наследство, вели Бјанка.


Бјанка има мошне добар однос со татко и’, а ако се земе во предвид дека тие двајцата имаат заедничка опсесија за боречките вештини, се станува јасно.