вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

ВИДЕО: Кети Пери и Орландо Блум и официјално се во врска!

Веќе некое време кружат гласини дека Орландо Блум и Кети Пери се во љубовна врска. Тие досега не го потврдија ова, но една ноќ без мерки на претпазливост беше доволно, за да се утврди веродостојноста на вестите.

keti-peri-orlando-blum

Поврзани вести

Веќе некое време кружат гласини дека Орландо Блум и Кети Пери се во љубовна врска. Тие досега не го потврдија ова, но една ноќ без мерки на претпазливост беше доволно, за да се утврди веродостојноста на вестите.

Кети Пери и Орландо Блум и официјално се во врска!

Кети Пери и Орландо Блум и официјално се во врска!

Папараците ги снимале додека оделе на вечера во ресторан во Холивуд. Тие, како и вистинска двојка, се држеле за раце и се насмевнувале.

Најчитани вести