среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 12

„Ки Сејфти Системс“ во Кичево почнува со работа

Министерот за економија Беким Незири денеска ќе ја посети Технолошко-индустриската развојна зона во Кичево.

Фабриката КСС во Кичево почнува со работа

Фабриката КСС во Кичево почнува со работа

Последни вести

Министерот за економија Беким Незири денеска ќе ја посети Технолошко-индустриската развојна зона во Кичево.

Незири ќе се обрати на свеченото отпочнување со работа на Фабриката за производство на воздушни перничиња за светски марки на автомобили, инвестиција на американската компанија „Ки Сејфти Системс“.

Најчитани вести