Магазин

Ким Бесинџер ќе игра во второто продолжение на „50 нијанси сива“

Ким Бесинџер ќе игра во второто продолжение на „50 нијанси сива“

Ким Бесинџер ќе остане забележана како најсекси актерката на нејзиното време, а се планира да игра и во второто продолжение на филмот „50 нијанси сива“.

Бесинџер ќе ја толкува улогата на Елена Линколн, жената што го завела Кристијан Греј , а која само беше спомената во првиот дел од филмот.

Авторката на книгата Е Л Џејмс веќе го одобри актерскиот тим.

Дакота џонсон повтроно ќе биде Анастасија Стил, Џејми Дорнан ќе ја толкува улогата на Кристијан Греј, а режисер ќе биде Џејмс Фоли.