Магазин

Ким во ново провокативно издание

Ким во ново провокативно издание

И покрај тоа што Ким има своја модна колекција, козмитичка линија, таа е ријалити ѕвезда, таа плени со своето тело и облини.

За наслов ната страна на еден познат магазин, на себе имала само накит, ракавици, а фустанот провокативно го спуштила.

На втората фотографија, старлетата е во црн долг фустан и отвора шампањ, а на задникот има чаша. На фотографијата стпи напис „Скрши го интернетот“

Kim Kardasijan, foto 1

„А, велат дека немам никаков талент. Обидете се да балансирате чаша шампањ со задникот“, изјавила Ким.

Kim Kardasijan, foto 2