петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 48

Кинеските компании заинтересирани за инвестирање, можност и за македонските фирми

Кинеските компании се заинтерсирани за зголемување на инвестиците во Централна и Источна Европа, а со тоа ќе се отворат нови можности за македонските фирми.

samit-gruevski-izjava

Поврзани вести

Кинеските компании се заинтерсирани за зголемување на инвестиците во Централна и Источна Европа, а со тоа ќе се отворат нови можности за македонските фирми.

Ова е оценката на стопанствениците од Македонија кои учествуваат на Петтиот Трговско -економски форум, што се одржува во кинескиот град Суџоу.

Македонските компании…

Најчитани вести