Македонија

Кисела Јабука без вода

Кисела Јабука без вода

Поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-100 милиметри на улица 44 бр.14, во Кисела Јабука, без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците 42, 44 и 46 од 09:30 часот па се до санирање на дефектот.