понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Ќе се осветат конаците Горни и Источен Палат во манастирот „Св. Јован Бигорски“

bigorski1

Последни вести

Во манастирот „Св. Јован Бигорски“ денеска ќе бидат осветени конаците Горни и Источен Палат.

На свечениот чин на осветувањето на конаците ќе присуствува и министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска.

Најчитани вести