сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Ќе се субвенционира нов лет од Охрид до државите од западна Европа

Заинтересираните, документацијата за барање за учество во постапката за доделување на финансиска поддршка може да ја подигнат секој работен ден од 10:00 до 15:00 часот, кај Комисијата за спроведување на постапката за доделување на финансиска поддршка.

ohridski-aerodrom

Последни вести

Општина Охрид распиша Јавен повик за прибирање на барања за финансиска поддршка на домашни и странски авиопревозници. Целта на давањето финансиска поддршка е воведување на една нова дестинација помеѓу аеродромот „Св. Апостол Павле“ – Охрид и државите од западна Европа.

Заинтересираните, документацијата за барање за учество во постапката за доделување на финансиска поддршка може да ја подигнат секој работен ден од 10:00 до 15:00 часот, кај Комисијата за спроведување на постапката за доделување на финансиска поддршка.

Рокот за доставување на барањата трае до 27.01.2015 година до 13:00 часот. Барањата се доставуваат во архивата на општина Охрид.

 

Најчитани вести