Магазин

Ќерката на Деми Мур и Брус Вилис победи во „Танц со ѕвездите“

Ќерката на Деми Мур и Брус Вилис победи во „Танц со ѕвездите“

Америка во вторникот доби нови победници на шоуто „Танц со ѕвездите“, со што е заклучена нивната 20-та сезона.

Трофејот дома го однесоа  Румер Вилис, ќерката на славните холивудски актери Брус Вилис и Деми Мур, и нејзиниот партнер во шоуто Вал Чмерковски.

Во финалната емисија, како и низ целата сезона, убавата Румер во публиката ја бодреа родителите, сопругата на Брус Ема Хеминг и сестрите, Талула и Скаут. Деми и Брус со солзи во очите го испратија емотивниот настап на својата ќерка.

ABC_dancing_with_the_stars_rumer_willis_valentin_chmerkovskiy_sk_150320_16x9_992
Погледнете видео на следниве линкови:

http://videochart.net/video/40943.4ab08827a9612a273afffcf90ddd?frompartner=1

http://videochart.net/video/25793.238df8b61449e2eb2f2e90c79d13?frompartner=1