недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 9

Клои Кардашиан е бремена од поранешниот сопруг?

Странските медиуми пренесуваат дека најмладата сестра во семсјтвото Кардашиан, Клои е бремена од поранешниот сопруг, кошаркарот Ламар Одом.

kloiiii_nasllll

Поврзани вести

Странските медиуми пренесуваат дека најмладата сестра во семсјтвото Кардашиан, Клои е бремена од поранешниот сопруг, кошаркарот Ламар Одом.

Дв ојката официјално сеуште се нема разведено, но не се заедно уште од 2013-тата година.

Клои беше покрај Ламар кога тој пред неколку месеци се предозира во еден бордел. Иако беше покрај него таа одлучи да остане на одлуката за развод, но времето што го поминале заедно резултирало со тоа Клои наводно да остане бремена со Ламар.

Како што пренесува Холивуд Лајф, Клои минува низ уште една животна драма иако мошне сакала да стане мајка.

Очигледно е дека ситуацијата околу Ламар и понатаму е мошне комплицирана и несигурна и не сакала да продолжи со нешто што пред три години завршила.

Најчитани вести