Спорт

ВИДЕО: Кога фудбалот станува здодевен, мора да си најдете друг вид забава

ВИДЕО: Кога фудбалот станува здодевен, мора да си најдете друг вид забава
На американските спортски арени може да се види и ова

Тоа беше еден од најинтересните дуели овој викенд во НФЛ, но возбудата од пресвртот на домашниот тим, момче и девојка ја зачинија со – орален секс.

Изјавите од оние кои биле блиску до нив велат дека не станува збор за љубовна двојка, но тоа не им пречело да си ја завршат работата.

Интересно е тоа што ваквите случаи се доста чести во американските спортови, па камерите на стадионите и арените многу често фатиле и секс во тоалетите и другите простории.