Магазин

Видео: Кога куче бара дозвола за гушкање

Видео: Кога куче бара дозвола за гушкање

Ова кученце бара дозвола од својот газда да се качи на креветот за да се гушка со него.

Учтиво и преслатко животно на кое можат многу луѓе да му подзавидат

Погледнете го ова неодоливо видео