Спорт

Кога не боксува, Мејведер знае што значи поимот “добра забава”

Кога не боксува, Мејведер знае што значи поимот “добра забава”

Факт е дека боксерот Флојд Мејведер е најплатениот спортист на денешницата, но факт е и дека знае како со парите со кои располага да направи добра забава.

Краткото видео подолу само го докажува тоа..