Кога не се фотографира со „поршиња“ Пимен дрма пиво

Отец Пимен и се е можно.

Ученикот го надминува учителот. Едниот во кадар со јахти, следбеникот, пак, со скапи спортски автомобили.

Но, кога не се фотографира со луксузни „поршиња“, тогаш дрма пиво.

Фотографијата е објавена на порталот maktel.mk, а според објавениот текст на овој портал, направена е на забава во порталот Offnet.mk.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.