Магазин

Кога Путин игра хокеј… (ВИДЕО)

Кога Путин игра хокеј…    (ВИДЕО)
Кога Путин игра хокеј...

Претседателот на Русија, Владдимир Путин играл и дал еден гол на гала мечот на турнирот на Ноќната хокешка лига помеѓу екипите „Звезда НХЛ“ и Репрезентацијата на НХЛ, одржан во Сочи.

Во текот на натпреварот, Путин дал еден гол, а неговата екипа победила. Путин изразил задоволство  што проектот Ноќна хокејашка лига успеал, пренеува Спутник.

Претседателот на лигата Александар Јаакушев му врачил пехар на Путин, за победничкиот гала меч на НХЛ.