Магазин

Кога „Вог“ ќе ги повика „Ангелите“

Кога „Вог“ ќе ги повика „Ангелите“

Ангелите на Викторија Адријана Лима, Кендис Свонепул, Лаис Рибеиро и Елза Хоцк, на фотографијата на Патрик Демаршелије кои ќе бидат на ноемвриското издание на модната Библија „Вог“ не се ни во долна облека, ниту пак во бикини.

Соработката со „ангелите“ е замислена како дел од кампањата од првата ревија на најпознатиот произведувач на долна облека во британската престолнина, пишува Дејли меил.

Andjeli, foto 1

Прочуената „Екстраваганца“, спектакуларна ревија на која се претставува новата колекција на долна облека, во Лондон ќе се одржи во декември.

До тогаш „ангелите“ ќе бидат во „Вог“ и тоа само во предимензионирани здолништа во боја на бонбони.