четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Кога жените најмногу гледаат порно филмови?

Иако не признаваат и жените гледаат порно филмови, но ќе ве изненади периодот кога најмногу гледаат.

zeni-porno

Поврзани вести

Иако не признаваат и жените гледаат порно филмови, но ќе ве изненади периодот кога најмногу гледаат.

Имено, жемите почнуваат се повеќе да гледаат порно филмови откако ќе се омажат, покажува најновата студија.

Кога станува збор за гледање порно филмови, навиките на жените се спротивни на навиките на мажите, кои кога ќе стапат во брак се помалку гледаат „акциони филмови“.

Во релативно малата студија во која учествувале 100 брачни двојки, девет отсто од жените признале дека гледале порно филмови пред да се омажат, во споредба со 28 отсто дами што гледале порно филмови откако стапиле во брак.

Спротивно на тоа, 23 отсто од мажите пред бракот уживале во порно филмови, а бројот на оженети мажи што гледаат филмови за возрасни е 14 отсто.

Најчитани вести