Македонија

Кои делови од Скопје ќе бидат денеска без вода

Кои делови од Скопје ќе бидат денеска без вода

Без вода денеска ќе останат корисниците од булеварот Александар Македонски  од населените места Ченто, Стајковци и Економија.

Тие ќе бидат без вода од 10:00 до 14:00 часот.