понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 33

Кој хороскопски знак е најлош возач, а кој најдобар

Ако познавате некоја Вага, замолете ја да се помести од возачкото седиште и никој нема да настрада. Секако, ова би требало да биде шега на канадскиот интернет портал кој е во потрага по хороскопски знак кој е најдобар возач.

tema184-1

Поврзани вести

Сепак, во текот на истражувањето од 100.000 возачи, Вагите се покажале како најлоши возачи од останатите 11 знаци.

Како што се наведува во резултатите од истражувањето, Вагите биле предизвикувачи на значително повеќе сообраќајни несреќи за разлика од другите хороскопски знаци.

Генерално, најдобри возачи се Лавовите, а во чекор ги следат и Близнаците и Раковите.

Најмногу казни добиваат Рибите, а зад нив се Овните и Водолиите.

Близнаците, Стрелците и Девиците имаат најмалку пишани казни.

Најчитани вести