четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Која е најлојалната и најхрабрата жена во Хороскопот?

delovna-zena

Поврзани вести

Таа важи за една од најхрабрите и најлојалните жени во хороскопот.

Јарец

Убавата кожа и елегантниот врат, како и убавите нозе се типични за припадничките на овој знак. Изразот на лицето најчесто им е сериозен.

Тие се исклучително предадени, тврдоглави и амбициозни. Важат за бестрашни кога станува збор за остварување на нивните цели.

За семејството и за сите оние луѓе што ја оправдале нивната доверба, способни се да направат се. Интелегенцијата и практичноста доаѓаат до израз на работното место. Маана им е тоа што не се во состојба добро да ги скријат емоциите, па понекогаш успеваат и самите себе си да се збунат, а инсистираат на тоа дека проблемот никогаш не е во нив…

Најчитани вести