Секс

Која е разликата меѓу водењето љубов и сексот?

Која е разликата меѓу водењето љубов и сексот?

Водење љубов и секс – овие два термини може да носат различни значења, а од машки агол тоа се дефинира вака:

Мажот што навистина ве сака и што неможе да си го замисли животот без вас – секогаш во ваше присуство, но и во сексот ќе биде целосно опуштен и спонтан, поради тоа што поминувањето на времето со вас му се чини како најприродното нешто на светот.

Разликата меѓу водењето љубов и сексот е во емоциите

Мажите на дел од жените гледаат само како на „играчки“ за секс, додека кон други се однесуваат со многу повеќе почит. Тие на тој начин прават разлика помеѓу водењето љубов и обичниот секс, затоа што нивното однесување во постелата зависи од емоциите што ги негуваат или не ги негуваат кон жената.

Овие 4 работи…