Магазин

Која од сестрите Кардашиан има подобар задник?

Која од сестрите Кардашиан има подобар задник?

Ова беше речиси нерешен натпревар, но Ким успеја да извојува победа и тоа без поголем напор и со „скрстени“ раце.

kim kloe

Нејзината фигура беше во центарот на вниманието додека заедно со нејзината сестра Клои ги снимаше новите сцени од реалното шоу „Keeping Up With The Kardashians“ во средата.

kim_2

Сосема јасно беше кој ја извојува победата во овој натпревар во моментот кога 34-годишната Ким излезе од нејзиниот автомобил и се упати кон ресторанот каде заедно со Клои и Кортни требаше да ручаат.

kim_3