Секс

Колковите откриваат каква е жената во кревет

Колковите откриваат каква е жената во кревет

Кога ќе помислите на женски колкови, она што прво ви паѓа на памет е „леснотијата“ на раѓање деца. Според народните тврдења и верувања, жените кои имаат широки колкови полесно се породуваат од жените кои имаат тесни колкови. Но, не е само тоа. Судејќи според резулатите од најновите истражувања, постои силна врска меѓу ширината на колковите и љубовниот живот на жената.

Имено, дамите кои имаат изразите широки колкови имаат и повеќе секс. Студијата која е објавена во изданието „Архиви на сексуалното однесување“ и која е родена во Лондон покажале дека припадничките на понежниот пол на кои природата им подарила широки колкови немаат проблеми со пронаоѓање на секс-партнер дури и често ги менуваат мажите в кревет.

Сепак, во студијата се напоменува дека од ширината на колковите не зависи бројот на сексуалните партнери на една жена, туку дамите кои имаат димензии 36 см, имаат побогат сексуален живот од жените кои имаат ширина 31 см. Сепак, оваа врска не е во целост разјаснета и објаснета.