Секс

Колку често среќните двојки водат љубов?

Колку често среќните двојки водат љубов?

Ако сметате дека двојките што не ги симнуваат рацете (и нозете) едни од други се посреќни од вас и вашиот партнер, големи се шансите да се лажете.

Едно истражување откри колку често е потребно да се води љубов за да имате здрава врска или брак. Испитувањето било спроведено врз повеќе од 30.000 лица во последните 40 години, чии резултати се објавувани во стручното американско списание „Social Psychological and Personality Science“.

Тема на истражувањето…