петок, 18 август 2017  |  Вести денес: 19

Колку често среќните двојки водат љубов?

Двојките што водат љубов еднаш неделно се многу посреќни и позадоволни од оние што тоа го прават почесто или пак од оние што имаат секс два пати месечно или поретко.

seks-par-u-krevetu-1404554090-40752-650x396

Последни вести

Ако сметате дека двојките што не ги симнуваат рацете (и нозете) едни од други се посреќни од вас и вашиот партнер, големи се шансите да се лажете.

Едно истражување откри колку често е потребно да се води љубов за да имате здрава врска или брак. Испитувањето било спроведено врз повеќе од 30.000 лица во последните 40 години, чии резултати се објавувани во стручното американско списание „Social Psychological and Personality Science“.

Тема на истражувањето…

Најчитани вести