недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 34

Компјутерот на еден од терористите пронајден во канта за ѓубре

Фрлениот комјутер бил откриен од работници на фирмата, која собира отпадоци во Брисел и била известена полицијата.

Компјутерот на еден од терористите пронајден во канта за ѓубре

Компјутерот на еден од терористите пронајден во канта за ѓубре

Поврзани вести

Телевизијата Ер-Те-Ел соопшти дека комјутерот на еден од терористите е пронајден во канта за ѓубре и содржел вредна коресподенција на лица поврзани со Исламска држава.

Вчера при претрес на дом во Скарбек, кој според полицијата бил користен од терористите, кои ги изведоа нападите на бриселскиот аеродром, била пронајдена рачно изработена бомба, која содржела остри предмети.

Фрлениот комјутер бил откриен од работници на фирмата, која собира отпадоци во Брисел и била известена полицијата, пренесува МИА.

Најчитани вести