Македонија

Комплетно блокиран патот Катланово – Велес

Комплетно блокиран патот Катланово – Велес

Сообраќајот на патниот правец Скопје – Велес кај манастирите е во прекин поради поголем одрон кој ги зафаќа двете коловозни ленти.

Екипите на ЈП Македонијапат работат на расчистување на одронот и нормализирање на сообраќајот.