Македонија

Кондовецот Агим Красниќи се ожени во затвор

Кондовецот Агим Красниќи се ожени во затвор

Агим Красниќи од Кондово, кој одлежува затворска казна за повеќе кривични дела се ожени во затворот во Штип.

Тој одговара за злосторничко здружување, но и покрај тоа, неодамна се оженил со жена од Косово. Матичар дошол во штипскиот затвор за да ги венча со граѓански брак Красниќи и неговата избраничка.