четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 8

Конференција за енергетските предизвици на Македонија

struja

Поврзани вести

Конференција за енергетските предизвици на државата денеска организира Здружението на енергетика при Стопанската комора на Македонија.

Целта е стопанските субјекти да се запознаат со предизвиците со кои се соочува енергетскиот сектор во Република Македонија.

На конференцијата најавено е учество на министерот за економија Беким Незири и на претставници од бизнис секторот, од надлежните министерства, науката, како и од други институции и организации од областа на енергетиката.

Најчитани вести