сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Конференција за поголема безбедност на лифтовите во СКМ

stopanska-komora-500

Последни вести

Стопанската комора на Македонија ќе одржи прес-конференција на тема: Поголема безбедност на лифтовите – иницијатива на групацијата за домување и управување со станбен и деловен простор за измени на законот за техничка инспекција.

На прес-конференцијата ќе присуствува и Васе Самараков, претседател на Групацијата за домување со станбен и деловен простор при Стопанската комора на Македонија.

 

Најчитани вести