Македонија

Конзулатите и здруженијата со пунктови за помош

Конзулатите и здруженијата со пунктови за помош

Српската заедница, здружението Искра, Македонско-Хрватското здружение, македонско-босанско-херцеговачкото здружение, Српско-Македонското друштво Срма, Организацијата на жени и други здруженија со свои пунктови за донациите од граѓаните за помош на настраданите граѓани во поплавениот Регион на Србија, Хрватска и БиХ.