Македонија,Економија

Координативен состанок со откупните претпријатија за тутун и производители на тутун

Координативен состанок со откупните претпријатија за тутун и производители на тутун

Вицепремиерот и министер за финансии, Зоран Ставрески, денеска заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Димовски ќе одржи координативен состанок со Откупните претпријатија за тутун и производителите на тутун.

Состанокот ќе се одржи во Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство.