Македонија

Координативен состанок во Владата – ќе се разгледува реализацијата на ветените проекти

Координативен состанок во Владата – ќе се разгледува реализацијата на ветените проекти
Координативен состанок во Владата - ќе се разгледува реализацијата на ветените проекти

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, денеска ќе одржи работен координативен состанок.

На состанокот, како што информираат од Владата, ќе се разгледува степенот на реализација на проектите чија цел е надминување на предизвиците на локалното население посочени при посетите на премиерот Груевски на единиците на локална самоуправа.