Магазин

ФОТО: Најдобрите копии на Ким Кардашиан

ФОТО: Најдобрите копии на Ким Кардашиан

Овие девојки се најдобрите копии на Ким Кардашиан. Ким како најславна во семејството Кардашиан има неколку свои „клонови“ кои се само доказ за популарноста на реалити ѕвездата. Погледнете ги четирите најдобри копии на Ким…

Aна Крстиќ

kim-dvojnici-1

Ана има 20 години и доаѓа од Лесковац Србија. Таа неодамна се прослави на социјалните мрежи затоа што има слични облини како Ким.