среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Корисен трик: Како да не се гледа SEEN на Фејзбук

fejsssssssssssssssssss

Последни вести

Нотификацијата „seen“ на Фејзбук понекогаш ве нервира, затоа што ете, баш сега несакате да одговорите на пораката што пред малку сте ја виделе, но за среќа и за тоа има решение.

Поголемиот број корисници на Фејзбук ќе се сложат со фактот дека најпопуларната социјална мрежа значително ни ги отежна животите откако ја воведе опцијата Seen. Сигурно, и вие сте се нашле во ситуација намерно да не отворите некоја порака за тој што ви ја пратил да не забележи дека сте ја виделе.

Сепак, има решение и за тоа. Програмерите осмислија надградба за Гугл хром која се вика Фејзбук ансин (Facebook Unseen)

1.Превземете ја Facebook Unseen надградбата за Хром;

fejsss

2. Вклучете ја надградбата!

fejsss_2

3. Наместете ги опциите на надграбата онака како што ви одговара!

fejsss_3

Најчитани вести