четврток, 30 март 2017  |  Вести денес: 39

Корисниците од повеќе скопски населби утре без струја

Корисниците од повеќе скопски наслеби во текот на утрешниот ден ќе останат без струја.

struja1

Поврзани вести

По добиеното известување од  ЕВН Македонија АД, РЦУК на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради технички зафати во електро-мрежата на ден 30.08.2016 година ( вторник ), без електрична енергија ќе останат:

  • од 08:30 до 10:00 часот, објектот на фирмата Кварц Комерц на ул. Македонско Косовска Бригада. (општина Шуто Оризари )
  • од 08:30 до 14:00 часот, корисниците од  дел  од   с. Љубин . (општина Сарај)
  • од 09:00 до 10:30 часот, корисниците од  дел од   ул. Хелсинки, (во околина на бр. 34. (општина Карпош)
  • од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од  дел  од   ул. Волгоградска, бр. 1, бр. 3 и бр. 4 . (општина Карпош)
  • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од  објектот на  фирмата Гранд Експорт во нас. Илинден. ( општина Илинден )

Најчитани вести