Македонија

Корисниците од повеќе скопски населби утре без струја

Корисниците од повеќе скопски населби во текот на утрешниот ден ќе бидат од струја. Како што информираат од РЦУК, повикувајќи се на информации од ЕВН Македонија утре струја ќе нема:

  • во време од 09.30 до 15.00 часот, корисниците од село Долна Арнакија . (општина Сарај ), како и дел од корисниците од улиците: Дринска, Виничка, Вашингтонска и Нов Живот ( општина Шуто Оризари),
  • во време од 09.30 до 11.00 часот, корисниците од ул. Франц Прешерн, (општина Карпош)
  • во време од 10.00 до 11.30 часот, корисниците од ул. Александар Урдаревски ББ- м.в. Езеро . ( општина Бутел ),
  • во време од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. Мариовска, ул. 3 . ( општина Кисела Вода ),