четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Корисниците од повеќе скопски општини утре без струја

bez-struja

Поврзани вести

Корисниците од повеќе скопски општини утре без струја. Од РЦУК по добиеното известување од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 15.30 часот, корисниците од ул. 23 – ти Октомври ( општина Аеродром)

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од село Мирковци. ( општина Чучер Сандево )

– во периодот од 09.00 до 14.30 часот, корисниците од реон Гази Баба. ( општина Гази Баба )

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, објектот на градинката Пролет во близина на ОУ Владо Тасевски, дел од ул. Јуриј Гагарин – подулица 4, како и дел од корисниците од ул. Миле Поп Јорданов – кула бр.14 и околните објекти во нејзина близина. ( општина Карпош )

 

Најчитани вести